membership

all in

one

woodsTM is een mooie en goed uitgeruste gym waar we je begeleiden op vlak van voeding en beweging. woodsTM is mooi, ruikt lekker en klinkt zelfs aangenaam.

 

Er is zelfs meer. Na je workout kan je terecht in onze wellness om even op adem te komen.

 

abonnementen en formules

 

junior (15 - 21 jaar)

- 1 jaar: 39,90 euro  (per maand)

 

adult

- 1 jaar: 64,90 euro  (per maand)

 

Maak een afspraak voor een

gratis proefbeurt en rondleiding.

 

woodsTM westerlo

Grote Markt 14A, 2260 Westerlo

T. 014 82 16 57

westerlo@woodsclub.be

 

openingsuren

Maandag t.e.m vrijdag: 7 - 22 uur

Zaterdag & zondag: 8 – 16 uur

 

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact op met ons team via westerlo@woodsclub.be en via Facebook. Ben je in de buurt? Spring snel eens binnen voor een rondleiding.

 

woodsgym

Een gym die heel individueel is. Je vindt er de nieuwste kracht- en cardiotoestellen van Technogym, maar ook elementen uit functional training en crossfit. Alles in een kader dat verwijst naar de band tussen mens en natuur; en lichaam en geest. De verlichting werd ontworpen door Zumtobel en verwijst naar de opkomende zon in Scandinavië.

 

 

woodskitchen

Het hart van woodsTM. Centraal vind je een lange houten tafel waar we onze workshops rond gezondheid en voeding organiseren. We verkopen gezonde drankjes, IJslands gletsjerwater en beschikken over een Foodmaker corner met lekkere verse slaatjes. Speciale aandacht gaat naar onze fashion corner waar we trots zijn op ons partnership met Ron Dorff (Parijs-Stockholm). Het plafond is een structuur van 40 levende kokedama’s.

 

 

woodscapes

Geen hits, dreunende beats of hoempapa.

Wij trokken naar Berlijn om samen met Chris Bekker na te denken over hoe woodsTM moet klinken. Chris is bekend als DJ. Hij maakte al geluidsproducties voor Berlin Fashion Week en Berlin Festival of Lights. Voor woodsTM kreeg Chris de opdracht om de filosofie om te zetten in een geluidsarchitectuur. Individuele voorkeuren en smaak op vlak van muziek werden achterwege gelaten. woodscapesTM is een geluidsoplossing die uitdaagt en helpt te concentreren. De basisfrequentie stimuleert het menselijk groeihormoon.

 

 

woodswellness

De kleedkamers zijn de plek waar je aankomt en vertrekt. Wij creëerden strakke ruimtes die rust uitstralen. Je kan er bekomen van de hectische wereld. De regendouches zijn een zuiver ontspanningsmoment. Het Klaffs stoombad is een pareltje met een koele granieten bank onder een oplichtende sterrenhemel. woodswellness is een rustpunt na de workout, ver weg van het leven van alledag.

2020 © woodsTM

webdesign by King Arthur