WOODS academy: “mind” your business


Met trots kondigen wij de oprichting aan van Woodsacademy in Westerlo! Deze academy biedt infoavonden en workshops aan omtrent verschillende hedendaagse maatschappelijke thema’s. Het leven verloopt niet altijd van een leien dakje. We komen allemaal wel eens hindernissen tegen die ons in meer of mindere mate in de weg staan om volop van het leven te genieten.

Het doel van de sessies is om je te helpen bewuster in het leven te staan en om te gaan met de uitdagingen ervan. De avonden zullen een antwoord bieden op uiteenlopende vragen rond thema’s zoals stress, angst, eenzaamheid, piekeren, onzekerheid, schuldgevoelens, slaap, en voeding. Je krijgt concrete tools en technieken die je helpen veerkrachtiger in het leven te staan, meer balans te ervaren, je grenzen te stellen, “nee” te leren zeggen, om te gaan met negatieve gedachten, enz. De toegankelijkheid, laagdrempeligheid en de praktische aard van onze sessies zorgen ervoor dat je je kan herkennen in de verhalen en de verkregen inzichten en tools onmiddellijk kan gebruiken.

Elke avond wordt afgesloten met mogelijke vragen en tijd voor ontspanning en een drankje.

Programma MEI 2013 :

Dinsdag 9 mei van 19u30 - 21u30

EEN AVOND VOL ENERGIE!

Dinsdag 30 mei van 19u30 - 21u30
EEN AVOND VOL ENERGIE!
Sprekers

Maak alvast kennis met onze sprekers. Lees o.a. het persoonlijke verhaal van Audry, de vrouw die zichzelf al meer dan 100 keer heeft heruitgevonden. Vind jezelf, al dan niet opnieuw, en maak jouw leven (nog) 'rijker'. Onze sprekers helpen jou graag op weg.

Contact

Wij ontvangen jou graag op onze academy. Wil je meer weten? Bel of mail gerust.

Grote Markt 32
2260 Westerlo
0468 33 66 56

audry@woodsclub.be

Proefles

Ben je lid van Woods?


Het is opendeurweek bij ons.
Neem hier alvast je gratis proefweek.
Meld je aan

Contactgegevens
Geboortedatum:
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Location
Abonnement
Accountgegevens


Meld je aan

Contactgegevens
Geboortedatum
Adresgegevens


Meld je aan

Contactgegevens