!-- Google Tag Manager -->
Geen hits, dreunende beats of hoempapa. Wij trokken naar Berlijn om samen met Chris Bekker na te denken over hoe woodsTM moet klinken. Individuele voorkeuren en smaak op vlak van muziek werden achterwege gelaten. woodscapesTM is een geluidsoplossing die uitdaagt en helpt te concentreren. Bovendien stimuleert de basisfrequentie het menselijk groeihormoon.

gratis proefsessie

chris bekker

Chris Bekker is bekend als DJ. Hij maakte al geluidsproducties voor Berlin Fashion Week en Berlin Festival of Lights. Voor woodsTM kreeg Chris de opdracht om de filosofie om te zetten in een geluidsarchitectuur.

uniek geluid

Wij hebben een uniek geluid. woodscapesTM is een geluidsarchitectuur die speciaal voor ons werd ontwikkeld door KlangID in Berlijn. Zo proberen we in onze gym en in onze wellness de optimale omstandigheden te creëren.

soundcloud

Wil je thuis of op het werk verder genieten van de sound of woodsTM? Beluister dan onze woodsonic podcast via SoundCloud.

Elke maand stelt onze resident DJ Chris Bekker een muzikale trip van een uur samen. Niet je alledaagse playlist dus. We gaan verder en dieper. Let us grab you by the ears ...

woodsTM gym

Een gym die heel individueel is. Je vindt er o.a. de nieuwste kracht- en cardio-toestellen van Technogym. Alles in een kader dat verwijst naar de band tussen mens en natuur; en lichaam en geest. De verlichting werd ontworpen door Zumtobel en verwijst naar de opkomende zon in Scandinavië.

woodswellness

Dompel jezelf onder in een zuiver ontspanningsmoment na je work-out, waar je kan bekomen van de hectische wereld. Ideaal om je spieren de rust te geven die ze verdienen.

gratis woodsTM
proefsessie

Benieuwd hoe woodsTM er uit ziet? Dan kan je al eens door deze foto's heen scrollen. Wil je liever woodsTM ervaren? Vraag vandaag nog jouw gratis proefsessie aan.

Proefles

Ben je lid van Woods?


Het is opendeurweek bij ons.
Neem hier alvast je gratis proefweek.
Meld je aan

Contactgegevens
Geboortedatum:
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Location
Abonnement
Accountgegevens


Meld je aan

Contactgegevens
Geboortedatum
Adresgegevens


Meld je aan

Contactgegevens